17.9.02

Selvää varmasti on, että innostus jossain vaiheessa häviää, ainakin joillakin.

Mutta onko bloggaaminen tuonut *mitään* uutta? Siis suhteessa "tavallisiin" henkilökohtaisiin saitteihin? Tai sitten vaikka yritysten, varsinkin ammatillisesti sisältöjä tuottavien lafkojen, kuten mediayhtiöiden, verkkoviritelmiin?

16.9.02

Joillain bloggaajille bloggaus on alkanut selkeästi maistua puulta. Alussa ollaan innostuneita, kirjoitetaan useita kertoja päivässä, aletaan järjestää tapaamisia ja yhteisöjä, hehkutetaan sitä kuinka bloggaus mullistaa journalismin jne. Bloggaaminen täyttää kaiken vapaa-ajan ja siihen paneudutaan kuin kunnon innostukseen konsanaan.

Sitten jossain vaiheessa bloggaaja huomaa, että jotain muutakin pitäisi ehtiä tehdä ja hienoksi rakennettu blogi alkaa kärsiä sisällöllisesti. Pian bloggaaja turhautuu ja ilmoittaa että koko bloggaaminen onkin oikeastaan ihan tyhmää. Pekalle on selkeästi käymässä näin. Ja Tommikin on huomannut saman asian...

15.9.02

Tervetuloa! Tässä blogissa on tarkoitus käydä keskustelua blogeista. Pervoa? Kyllä vaan, ja vielä pervompaa on, että keskustelun tuloksena on tarkoitus tuottaa lehtijuttu. Muutama keskustelija on jo rekrytoitu ja ainakin yhtä houkuttelen vielä mukaan.

Mistä sitten keskustellaan? Siitä, miksi blogataan, mikä blogeissa on hyvää ja huonoa, mihin blogit ovat menossa ja mistä tulossa. Pysy kanavalla niin tiedät enemmän.

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita kaikilta lukijoilta. Käytä kunkin postauksen alla olevaa kommenttilinkkiä (joka ilmestyy, kunhan saan Haloscanin skriptin peistatuksi).